Απίστευτο περιστατικό στο Καρπενήσι: Στο «σκαμνί» 80χρονη γιατί δεν είχε κόψει τα νύχια στο γαϊδούρι της

Μια απίστευτη υπόθεση αποκάλυψε ο δικηγόρος παρ’Αρείω Πάγω Νικόλαος Καραγιαννακίδης με΄σα από τον λογαριασμό του στο twitter .

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννακίδη, μια 80χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στην στην δικαστική αίθουσα  καθώς κατηγορήθηκε από φιλοζωϊκή οργάνωση πως κακομεταχειριζόταν ένα γαϊδούρι που είχε επειδή δεν του είχε κόψει τα νύχια! Μάλιστα εκτός από τη μήνυση που της έκανε η φιλοζωϊκή οργάνωση της είχε πάρει το ζώο.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος,  η 80χρονη γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στα δικαστικά έδρανα, ενώ το Δικαστήριο αποφάσισε την αθώωσή της.

Το πρωί της Πέμπτης εκδικάστηκε η υπόθεση και η γιαγιά ισχυρίστηκε στον Πρόεδρο της Έδρας ότι ουδέποτε κακομεταχειρίστηκε το γαϊδουράκι της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν οι φιλόζωοι πραγματοποιούσαν εκδρομή στο Καρπενήσι και είδαν τη γιαγιά με το γαϊδουράκι και παρατήρησαν πως τα νύχια του ποδιού του δεν ήταν κομμένα και το γαϊδουράκι δυσκολευόταν. Τότε της έκαναν έντονη παρατήρηση, ενώ με τις νομικές διαδικασίες που κίνησαν της πήραν το γαϊδουράκι από την κατοχή της ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου κοιτώντας τον Εισαγγελέα αθώωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία μόλις άκουσε την απόφαση ρώτησε γεμάτη αθωότητα την Έδρα «και νερό στα πρόβατά μου ποιος θα μου φέρει που θέλω να τα ποτίζω» με τον Πρόεδρο να της απαντά «Αγαπητή μου κυρία δεν είμαι πρόεδρος κοινότητας, πρόεδρος Δικαστηρίου είμαι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ