Κορονοϊός: Συνωστισμός παρά τις απαγορεύσεις

Ολοένα και πιο κοντά φαίνεται πως είναι το lockdown στην Αττική, καθώς λίγα 24ωρα μετά την επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων, η εικόνα από τις πλατείες της Αθήνας μετά τα μεσάνυχτα είναι απογοητευτική με συνωστισμό, πολυκοσμία και μη τήρηση αποστάσεων.

Τι κι αν ισχύει απαγόρευση συγκεντρώσεων στις πλατείες, τι κι αν τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ είναι πλέον κλειστά για να μην πωλείται αλκοόλ μετά τις 12, οι εικόνες που κάνουν τον γύρο των ΜΜΕ από το βράδυ του Σαββάτου συντηρούν τους φόβους για περαιτέρω επιδείνωση της εικόνας της πανδημίας στην χώρα μας.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=D7wtu8fvV1I&feature=emb_title

Δείτε φωτογραφίες απο το Μοναστηράκι, το Παγκράτι και τα Εξάρχεια

monastiraki1
monastiraki2
monastiraki3
varnavas1
varnavas

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ επιστρατεύει 80 περιπολικά τα οποία θα πηγαίνουν διαδοχικά σε πλατείες της Αττικής, με έμφαση σε αυτές που έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα συνωστισμού. Αρχικά, θα κάνουν χρήση των μεγαφώνων, μέσω των οποίων θα απευθύνουν συστάσεις.

Σε περιπτώσεις μη συμμόρφωσης, θα επιβάλλονται πρόστιμα 150 ευρώ για συγχρωτισμό στους παραβάτες. Μέτρα θα λαμβάνονται και για όσους φέρνουν ποτά από το σπίτι τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ