Το ατύχημα του Τζουλιάνι με τη βαφή μαλλιών

Ο δικηγόρος του Τραμπ σε εκκεντρική του δημόσια ομιλία υποστήριξε τους ισχυρισμούς Τραμπ περί εκλογικής νοθείας, αλλά δεν τον πρόσεχε κανείς.

Αιτία δεν ήταν τόσο τα λεγόμενα του Τζουλιάνι, όσο η κατάμαυρη βαφή μαλλιών που έτρεχε στο πλάι του προσώπου του.

Ο δικηγόρος και τέως δήμαρχος της Νέας Υόρκης έβγαλε έναν πύρινο λόγο, προσπαθώντας να πείσει τους παρευρισκόμενους πως οι εκπρόσωποι των Ρεπουμπλικάνων στις καταμετρήσεις ψήφων της Φιλαδέλφεια βρίσκονταν υπερβολικά μακριά από τις κάλπες και δεν μπόρεσαν να έχουν εποπτεία της διαδικασίας.

Μάλιστα, παραλλήλισε τα προβλήματα των εκπροσώπων του Ρεπουμπλικανικού κόμματος με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο…Τζο Πέσι σε ταινία.

Στην ταινία «Το ξαδερφάκι μου ο Βίνι», ο Πέσι, κατηγορούμενος για φόνο, καταφέρνει να αμφισβητήσει την εγκυρότητα μιας μάρτυρος σε δίκη, όταν εκείνη του δίνει λάθος απάντηση στην ερώτηση «Πόσα δάχτυλα έχω σηκωμένα».

Όπως η μάρτυρας δεν μπορούσε να δει καλά από απόσταση, δίνοντας λάθος κατάθεση, έτσι και οι Ρεπουμπλικάνοι, σύμφωνα με τον Τζουλιάνι, έπρεπε να βρίσκονται επίσης πιο κοντά στην καταμέτρηση προκειμένου να θεωρείται σίγουρο το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ο Τζουλιάνι φαίνεται πως ίδρωσε για να βγάλει αυτή την ευφάνταστη ομιλία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των θεατών περισσότερο στο…πρόσωπό του, παρά στα λόγια του.

Στα μισά περίπου της ομιλίας του, δύο μαύρα ρυάκια από βαφή μαλλιών, ορατά και από μακριά, άρχισαν να κυλούν στο πλάι του προσώπου του, καθιστώντας τον δικηγόρο περίγελο του ίντερνετ.

Εκ των υστέρων, και έχοντας υποστεί τη γελοιοποίηση στη χώρα του, ο Τζουλιάνι βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του δικού μας τηλεπαρουσιαστή, Γιώργου Παπαδάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ο Παπαδάκης θυμήθηκε ένα περιστατικό της καριέρας του, αντίστοιχο με αυτό που βίωσε ο Ρούντι Τζουλιάνι χθες:

«Αυτό μου έχει τύχει κι εμένα όταν έκανα το “3 στον αέρα”. Τότε τα κορίτσια στο μακιγιάζ μου είχαν πει να μου βάλουν αυτό που βάζουν και κάποιοι συνάδελφοί σας; Λέω τι είναι αυτό; Και μου απάντησαν πως πρόκειται για ένα σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα.»

«Με τα χίλια ζόρια είπα ναι. (…) Ήταν Ιούνιος με φοβερή ζέστη και μετά την εκπομπή φύγαμε για Θεσαλονίκη. Ίδρωσα και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Πρώτοι μήνες τότε που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση, όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια και πίστευα ότι με αναγνώρισαν… Μέχρι που ήρθε η αεροσυνοδός και μου είπε ότι έχω ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί μου και είχε γίνει όλο το πρόσωπό μου καστανό», σχολίασε γελώντας ο τηλεπαρουσιαστής.

ΠΗΓΗ: The Guardian 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ