Η 14χρονη που έμπλεκεται στον ξυλοδαρμό της ανήλικης ποζάρει με όπλο και full face σε σχολική αίθουσα (vid)

Μια απίστευτη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με 14χρονη που εμπλέκεται στον ξυλοδαρμό της ανήλικης στην Γλυφάδα να ποζάρει με όπλο μέσα από σχολική αίθουσα.


Η υπόθεση της ανήλικης στην Γλυφάδα η οποία έπεσε θύμα άγριου και αποτρόπαιου ξυλοδαρμού από συμμαθήτριες της, έχει… ταρακουνήσει όλη την χώρα με νέα στοιχεία καθημερινώς να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του MEGA, η αστυνομία εξετάζει μια νέα φωτογραφία η οποία έφτασε στα χέρια της, με μια ανήλικη 14χρονη η οποία εμπλέκεται στον καυγά να ποζάρει με όπλο μέσα σε σχολική αίθουσα και να φοράει full face το οποίο έκρυβε όλα τα χαρακτηριστικά της και άφηνε τα μάτια της και το στόμα της σε κοινή θέα.

Η φωτογραφία αυτή έφτασε στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τετάρτης (02.10.24), ενώ φέρεται να την ανέβασε η ίδια η 14χρονη στα Social Media. Συμπληρώνοντας το ρεπορτάζ ανάφεραν ότι υπάρχει ήδη στην δικογραφία, ενώ οι αρχές ελέγχουν αν το όπλο είναι αληθινό ή ψεύτικο.

ΠΗΓΗ

– Advertisement –

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ