Αποκλειστικό: Στην Αθήνα μεταφέρεται ο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στην Νεράτζα Κορινθίας

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρη της Τετάρτης μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε γνωστός επιχειρηματίας στην Νεράτζα Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr ο επιχειρηματίας δέχθηκε τρεις σφαίρες, οι δύο τον βρήκαν και στα πόδια ενώ η μία βρήκε στο χώμα.

Ο επιχειρηματίας αρχικά μετέβει στο Νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Hlektra.gr στις 17:10 κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε στο Hlekra.gr ο διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, Γρηγόρης Καρπούζης, ο οποίος ανέφερε: «ο τραυματίας φέρει δύο τραύματα στο και επειδή έχει και ορθοπεδικό πρόβλημα, διεκομήσθη στην Αθήνα. Το θύμα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή»

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστε ήταν 2 και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Αμέσως; μετά την επίθεση διέφυγαν από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Νεράτζα ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ