Νέο φάουλ από τον Δήμο Κορινθίων – Κατηγορούν τη ΔΕΗ ενώ είχαν αφήσει ανεξόφλητο ποσό!

Τελικά είναι πολύ δύσκολο, ο Δήμος Κορινθίων να γράψει μία ανακοίνωση. Και όταν την γράφει τότε αδυνατεί και να την ξαναδιαβάσει! Αλλά ας δούμε τα πράγματα με την σειρά.

Αφορμή γι’ αυτήν μας την κριτική είναι σήμερα η ολίγον ανορθόγραφη και ασύντακτη ανακοίνωση που έβγαλε ο Δήμος Κορινθίων στο Facebook για τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος Κορινθίων τονίζει πως μερίμνησε και αποπλήρωσε εμπρόθεσμα τον λογαριασμό της ΔΕΗ και επιρρίπτει ευθύνες για την διακοπή ουσιαστικά στις ελεγκτικές αρχές της ΔΕΗ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων (με τα ορθογραφικά λάθη):

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αναφορικά με την διακοπή ηλεκτροδότησης στο Νηπιαγωγείο Χιλιομοδίου και και προς αποκατάσταση της αλήθειας έχουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Η πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος πραγματοποιήθηκε εμπρόθεσμα την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:10 μ.μ, αφού όπως προκύπτει και από τα επισυναπτόμενα έγγραφα η ημερομηνία λήξης πληρωμής ήταν η 24η Ιουλίου 2020, ημερομηνία η οποία ακόμα και σήμερα δεν έχει παρέλθει.

Η διακοπή που συντελέσθηκε δεν αποτελεί απόρροια πλημμελών ενεργειών από πλευράς δήμου και σχολικής επιτροπής.

Οι καταγγέλοντες επιδεικνύοντας αυξημένη ευαισθησία δεν έπραξαν αναλόγως στην περίπτωση του ελλείματος των 127.500 ευρώ που καταγράφεται στην Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή και έρχεται από την θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, κυρίως το πρόσωπο που ξεκίνησε την συγκεκριμένη παραπληροφόρηση και αποτελούσε μέλος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής».

https://www.facebook.com/korinthiondimos/posts/874735039718504

Ωστόσο αυτό που παρέλειψε ωστόσο ο Δήμος Κορινθίων να δει πριν την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης είναι ότι ο λογαριασμός είχε ανεξόφλητο υπόλοιπο από προηγούμενο λογαριασμό έχοντας αποσταλεί μάλιστα ειδοποίηση για διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Προφανώς η διοίκηση του Δήμου, στην μανία για να μην αφήσουν καμία πολιτική αντιπαράθεση αναπάντητη βιάστηκε να σχολιάσουν αδιαφορώντας για το ότι οι ίδιοι είχαν αφήσει προηγούμενο υπόλοιπο το οποίο η ΔΕΗ θεώρησε ανεξόφλητο και προχώρησε σε διακοπή.

Το ρεύμα τελικώς πληρώθηκε, ωστόσο την επόμενη φορά εφόσον επιθυμούν να ευαγγελίζονται νοικοκυρεμένα οικονομικά να πληρώνουν στην ώρα τους τους λογαριασμούς -χωρίς να αφήνουν ανεξόφλητα ποσά στο μεσοδιάστημα-.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ