Φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας: Εκκενώθηκε κι άλλος οικισμός και κατασκήνωση – Γιγαντιαία επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr οι Αρχές διέταξαν την εκκένωση κατασκήνωσης στο Ράντζο Σοφικό.

Τα παιδιά μεταφέρονται με λεωφορεία. Την ίδια ώρα δόθηκε εκ νέου εντολή για εκκένωση στο χωριό Αλαμάνο καθώς επίσης και στην περιοχή Ντρασα Γαλατακι.

Καταγγελίες για εμπρησμό

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος «κάτοικοι έχουν καταγγείλει σε εμένα πως υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις εμπρησμού και δεν αποκλείω το γεγονός, οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο στρατόπεδο της περιοχής να έχουν καταγράψει στοιχεία, τα οποία μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα στο πλαίσιο των ερευνών».

Εν τω μεταξύ, ο καπνός από τη φωτιά στις Κεχριές Κορινθίας έχει καλύψει τον ουρανό μέχρι και στους Μολάους Λακωνίας, αφού οι ισχυροί άνεμοι τον μετέφεραν χιλιόμετρα μακριά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την φωτιά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ