Γκιολής για αστεροσκοπείο Κρυονερίου: Η ανάπτυξη του σημαίνει μεγάλες προοπτικές για την Κορινθία

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου κύριε Μανώλη Πλειώνη το διευθυντή Σπύρο βασιλάκο, και τους μελετητές του έργου μαζί με τον Διευθ.Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε Κορινθίας Ν.Λούτα, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ Αναστάσιος Γκιολής, για την άμεση σύναψη προγραμματικής σύμβασης και την εκπόνηση μελέτης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης με αφορμή τη συνάντηση του ανέφερε «πως η ανάπτυξη του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου στην ολότητά του, σημαίνει και την αναγνώριση των προοπτικών για την Κορινθία μας. Η ανάπτυξη και λειτουργία του Αστεροσκοπείου στο Κρυονέρι Κορινθίας, έργο που η Περιφερειακή αρχή του κ. Νίκα δε θέλει ν αφήσει στην τύχη του, είναι ένα έργο που αποδεδειγμένα αναδεικνύει τη μοναδικότητα του τόπου μας προσελκύοντας και εξυπηρετώντας εκατοντάδες κόσμου».

Το έργο αρχικά αφορά σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων), ιατρείο και κυλικείο. Ακόμα στη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου για εκδηλώσεις καθώς και διαμόρφωση χώρου διαμονής προσωπικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ