Σχεδιάζεται αναβάθμιση της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, είχαν στο δημοτικό κατάστημα Αγίων Θεοδώρων Kορινθίας, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Τάσος Γκιολής, με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Ελευθέριο Κοσμόπουλο.

Παρουσία των θεματικών αντιπεριφερειαρχών, Αθηνάς Κόρκα και Χάρη Βυτινιώτη, του δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη, του αντιδημάρχου Σπύρου Ράτη, καθώς και του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητα Κορινθίας, Νίκου Λούτα, έγινε ανταλλαγή απόψεων γύρω από την αναβάθμιση της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, ιδιαίτερα στην διαδρομή που περνά μέσα από πόλεις και χωριά, όπως η Κινέττα και οι Άγιοι Θεόδωροι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ως επακόλουθο της συμφωνίας που έχει γίνει μεταξύ των περιφερειαρχών Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ