Πανηγυρική επιβεβαίωση του Hlektra.gr: «Κατεβαίνουν» επίπεδο συναγερμού Δήμοι της Κορινθίας

Πανηγυρική είναι πλέον η επιβεβαίωση του Hlektra.gr για την μείωση του ιικού φορτίου που υπάρχει στην Κορινθία.

Όπως είχαμε γράψει την Μεγάλη Παρασκευή στο Hlektra.gr: «Από τις 14 έως τις 24 Απριλίου εμφανίστηκαν ενθαρρυντικά σημάδια στους αριθμούς καταγραφής των ενεργών κρουσμάτων στο μεγαλύτερο ποσοστό περιοχών της χώρας, με τους ειδικούς να εκτιμούν πως αυτά θα συμπαρασύρουν καθοδικά κρούσματα, νοσηλείες και διασωληνώσεις. Ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται και από την Κορινθία, που καταγράφει σημαντικές μειώσεις στα ενεργά κρούσματα του προηγούμενου δεκαημέρου»

Στις 14 Απριλίου η Κορινθία κατέγραφε 330 ενεργά κρούσματα και «έπεσε» στα 270.

Στην ενημέρωση της Παρασκευής 7 Μαΐου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλίας ανακοίνωσε πως περνούν στο «κόκκινο» από το «βαθύ κόκκινο» οι Δήμοι Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Βέλου – Βόχας και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Hlektra.gr.

Υ.Γ. Δημοσιογραφία είναι η καταγραφή και ανάδειξη γεγονότων που αφορούν στους πολίτες. Εμείς συνεχίζουμε σε αυτό τον δρόμο και η ανταπόκριση των πολιτών μας επιβραβεύει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ