Σήμερα μαγειρεύουμε Κρεμ μπρουλέ με 3 υλικά μαζί με τονΆκη Πετρετζίκη

Σήμερα θα φτιάξουμε ενα καταπλήκτικο γλυκό με υλικά που έχουμε είδη στο σπίτι μας

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

κρόκους, από μεσαία αυγά
2 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη
ΜΕΘΟΔΟΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
Βάζουμε το παγωτό σε ένα μπολ και το αφήνουμε να ξεπαγώσει τελείως.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 100°C στον αέρα.
Προσθέτουμε τους κρόκους στο μπολ με το παγωτό, και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο φόρμες για κρεμ μπρουλέ.
Μεταφέρουμε τις φόρμες στον φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα.
Αφαιρούμε τις φόρμες από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, την καίμε με ένα φλόγιστρο μέχρι να γίνει καραμέλα και σερβίρουμε.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ