Καυτερή πιπεριά: Ένα φυσικό όπλο κατά του κρυολογήματος

Η καψαϊκίνη που περιέχουν οι καυτερές πιπεριές τσίλι δεν κάνει μόνο τα φαγητά μας ενδιαφέροντα.

Εκεί οφείλεται και η καταρροή της μύτης σου όταν τρως κάτι καυτερό. Γι’αυτό είναι και ένα φυσικό αποσυμφορητικό μεταξύ άλλων. Η βλεννώδεις εκκρίσεις έχουν την τάση να παρασύρουν παθογόνους μικροοργανισμούς από το αναπνευστικό σύστημα και να αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ