Για τα κεφτεδάκια
-
25 γρ. αποξηραμένα άγρια μανιτάρια
-
400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
-
2 salcice (ψιλοκομμένα)
-
100 γρ. μαγειρεμένο ρύζι ή λιωμένη βραστή πατάτα
-
5 κ.σ. πεκορίνο
-
3 κ.σ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
-
1 κ.σ. σκόρδο (τριμμένη)
-
2 φέτ. ψωμί
-
2-3 κ.σ. γάλα
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-
Χωριάτικο ψωμί σε φέτες για το σερβίρισμα
Για τη σάλτσα
-
2 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
500 γρ. ψιλοκομμένες αποφλοιωμένες ντομάτες
-
2 κ.σ. βασιλικό (ψιλοκομμένο)
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Λιγο ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα