Στρούντελ γεμιστό με κοτόπουλο, μανιτάρια και φρέσκα λαχανικά

Υλικά

Ingredients
  • Includes

    200 γραμμάρια Βιτάμ soft

  • Includes

    2 φύλλα σφολιάτας

  • Includes

    350 γραμμάρια φιλέτο στήθος κοτόπουλου ψιλοκομμένο

  • Includes

    200 γραμμάρια μανιτάρια ψιλοκομμένα

  • Includes

    160 γραμμάρια ανάμεικτα λαχανικά (κατεψυγμένα ή φρέσκα)

  • Includes

    1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

  • Includes

    1/2 ματσάκι φρέσκος πλατύφυλλος μαϊντανός

  • Includes

    100ml κρέμα γάλακτος

  • Includes

    80 γραμμάρια τριμμένο τυρί ένταμ

  • Includes

    30 γραμμάρια παρμεζάνα

  • Includes

    Αλάτι

  • Includes

    Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Execution
  1. Λιώνουμε 100 γραμμάρια Βιτάμ και αλείφουμε την επιφάνεια ενός ταψιού με τη μισή περίπου ποσότητα.
  2. Κόβουμε τα φύλλα της σφολιάτας κατά μήκος σε 6 μακρόστενες λωρίδες.
  3. Τοποθετούμε τις 3 λωρίδες σφολιάτας στο ταψί και τις αλείφουμε με το λιωμένο Βιτάμ που έχει περισσέψει.
  4. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε 100 γραμμάρια Βιτάμ. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά και σοτάρουμε καλά.
  5. Όταν πιούν τα υγρά τους, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Τέλος, προσθέτουμε το τυρί ένταμ, ανακατεύουμε και βάζουμε τη γέμιση πάνω στις 3 σφολιάτες, τις οποίες έχουμε τοποθετήσει στο ταψί.
  7. Κλείνουμε με τα άλλα 3 φύλλα σφολιάτας, πιέζουμε τις άκρες πολύ καλά με ένα πιρούνι και χαράζουμε σε 2 σημεία πάνω σε κάθε φύλλο. Ραντίζουμε τα φύλλα με λίγο Βιτάμ.
  8. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ψήνουμε σε φούρνο στους 180-200°C για 25-30 λεπτά.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ