Δύο μέρες μόνο μετά την Καθαρά Δευτέρα, σας έχει περισσέψει λαγάνα και δεν ξέρετε τι να την κάνετε; Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν πετάμε τίποτα. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για άλλες σπιτικές συνταγές.
Φτιάξτε τραγανές μπρουσκέτες: Κόψτε τη λαγάνα σε φετούλες και φρυγανίστε ή ψήστε στο φούρνο για 3-4′ μόνο. Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο ή λάδι τρούφας και συνοδεύστε με ντοματίνια, προσούτο, μοτσαρέλα, flakes παρμεζάνας.
Ώρα για δικά σας κρουτόν: Γιατί να τα αγοράζετε από τη στιγμή που μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες σας; Κόψτε τη λαγάνα σε κυβάκια και ψήστε στο γκριλ ραντίζοντας με ελαιόλαδο! Αν σας αρέσει, προσθέστε πάπρικα.