Πύργος: 58χρονος βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει με μεγάλη προσοχή η αστυνομία από χθες το απόγευμα, όταν τυχαία ανακαλύφθηκε μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι η σορός 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου του Πύργου.

Η θέση στην οποία βρέθηκε ο άνθρωπος, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί, και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, αποτελούν βασικά στοιχεία της διερεύνησης, αλλά και ένα πραγματικό μυστήριο, τη λύση του οποίου δεν αποκλείεται να δώσει ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο για να εξετάσει τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος και πιθανότατα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτά.

Πρόκειται, ωστόσο, για πρωτοφανές περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό, και όλοι τον θυμούνται να εργάζεται εντατικά στον τομέα καθαριότητας του δήμου, ενώ παράλληλα συνήθιζε να πηγαίνει με τα πόδια για μπάνιο κυρίως τις βραδινές ώρες, κάνοντας παράλληλα και τη βόλτα του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ