Τολό Αργολίδας: Έγινε ο 4ος σταθμός στο Peloponnese Food Stories

Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου, στο λιμάνι του Τολού, στην Αργολίδα το 1o Φεστιβάλ Γαστρονομίας Peloponnese Food Stories.

Στον 4ο σταθμό αυτού του γαστρονομικού ταξιδιού, που οργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ο περιφερειάρχης στάθηκε στον σύντομο χαιρετισμό του στην αγαστή συνεργασία όλων έτσι ώστε να αναδειχθεί και η ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα της κάθε περιοχής της Πελοποννήσου.

«Η Περιφέρεια, οι δήμοι, τα Επιμελητήρια, οι τουριστικοί φορείς, συνεργαζόμαστε όλοι για την προβολή και ανάδειξη του πολιτισμού μας, αλλά και των ξεχωριστών και ιδιαίτερων γεύσεων της κάθε περιοχής μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Νίκας.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Τολό για να απολαύσει την γαστρονομική αυτή εμπειρία που περιελάμβανε -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Αργους – Μυκηνών, ήταν ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιάννης Μαλτέζος, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Αννα Καλογεροπούλου, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαντζούνης και Τάσος Γανώσης, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού Ναυπλιέων Νάντια Αναστασίου και Ερμιονίδας Αγγελικη Λούμη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστας Μαρινάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού Παναγιώτης Ιωάννου, εκπρόσωποι τουριστικών φορέων και συλλόγων, αυτοδιοικητικοί  κ.α.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ