Απίστευτο: Βούτηξε από νεροτσουλήθρα και προσγειώθηκε σε καρχαρία 2,5 μέτρων

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες , στις Μπαχάμες όταν η αμερικανίδα Ιζο Ματσάδο, γιόρταζε τα γενέθλιά της στο γιοτ ενός φίλου της, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με νεροτσουλήθρα.

Το πάρτυ γενεθλίων ήταν σε πλήρη εξέλιξη, με μουσική, χορό και άφθονο αλκοόλ, όταν η εορτάζουσα αποφάσισε να βουτήξει από τη νεροτσουλήθρα, ενώ ο Κέβαν Σαρότα, 22 ετών, φίλος του γιού της, κινηματογραφούσε την σκηνή.

Η Ματσάδο βούτηξε αμέριμνη στον ωκεανό, χωρίς να δει ότι ακριβώς από κάτω βρισκόταν ένας καρχαρίας. Η κάμερα του Σαρότα τον είδε, όμως και ο γιός της εορτάζουσας, που ήταν δίπλα του, ακούγεται στο βίντεο να της λέει: ”Μαμά, μην φρικάρεις…”

Πράγματι, η γυναίκα κατάφερε να μην πανικοβληθεί, ενώ ο γιός της και ο Σαρότα βούτηξαν στην θάλασσα. Ο καρχαρίας, που πιστεύεται ότι ήταν καρχαρίας τροφός, ακούμπησε στιγμιαία την Ματσάδο και συνέχισε την πορεία του στην ανοιχτή θάλασσα.

Κι όπως είπε ο Σαρότα σε τοπικό ΜΜΕ, αντί να τρομοκρατηθεί, η εορτάζουσα δήλωσε ευτυχής που είχε την ευκαιρία να δει καρχαρία από τόσο κοντά – και να επιζήσει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ