ΗΠΑ: «Άγιος Βασίλης» με αλεξίπτωτο μπλέκεται σε πυλώνες ρεύματος [βίντεο]

Αλεξίπτωτο αντί για…έλκηθρο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένας «Άγιος Βασίλης» στην Καλιφόρνια, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί σε καλώδια του ρεύματος.

Ο εκσυγχρονισμός του Άγιου Βασίλη φαίνεται πως δεν πήγε πολύ καλά, και έτσι ο άνδρας που τον αναπαριστούσε αναγκάστηκε να παραμείνει μπλεγμένος στα καλώδια για περίπου μία ώρα, οπότε και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια της πυροσβεστικής.

Το μίνιμαλ…έλκηθρο στο οποίο επέβαινε ο «Άγιος» κινούταν με τη βοήθεια μιας μικρής μηχανής, μιας προπέλας και ενός αλεξίπτωτου.

Το πώς ακριβώς κατέληξε στα καλώδια δεν είναι ξεκάθαρο στις αρχές, καθώς οχήματα «ψυχαγωγικού σκοπού» όπως αυτό δε χρειάζεται να δίνουν αναφορά για την πορεία τους.

Πάντως, ο «Άγιος» δήλωσε πως ο στόχος του ήταν να μοιράσει στα παιδιά της περιοχής ζαχαρωτά, και ευχαρίστησε τους διασώστες του για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κορινθία, ολόκληρη την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο Hlektra.gr.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ